Bij Kiesz staat de allerbeste zorg voor de patiënt op de eerste plaats. We streven naar de uiterst tevreden patiënt.  Tijden blijven veranderen en daarmee uw tijdsplanning ook. Het wordt steeds lastiger je overdag vrij te maken voor afspraken die met reistijd en wachten erbij veel tijd kunnen kosten.

Daarom hebben we besloten om te starten met behandeltijden die doorlopen in de avonduren en op zaterdag. Op dinsdagavond kunt u bij ons terecht voor parodontische-, mondhygiëne behandelingen bij de parodontoloog of bij de mondhygiëniste. Tevens kunt u bij ons op dinsdagavond terecht voor endodontische consulten bij onze endodontoloog. Op zaterdag kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne behandelingen. Dit biedt u de mogelijkheid om uw bezoek flexibeler te plannen rondom uw dagelijkse activiteiten.

Geef bij het maken van een afspraak aan of u gebruik wilt maken van deze extra openingstijden. Andere ideeën of aanbevelingen van uw kant zijn ook bijzonder welkom. Wij streven ernaar het behandelniveau en de service in onze praktijk aan uw wensen te voldoen.