Annabel van der Ree

Tandarts

Mijn naam is Annabel van der Ree. Sinds enkele jaren ben ik met veel plezier werkzaam als algemeen tandarts bij Kiesz. Door mijn interesse in de zorg gecombineerd met mijn creativiteit wist ik vroeger al snel dat ik tandarts wilde worden.

De opleiding Tandheelkunde heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik met name voor de cosmetische tandheelkunde een passie ontwikkeld. Ik vind het heel mooi om te zien hoe mensen kunnen veranderen als ze zich door een mooi en gezond gebit weer vrij voelen om te lachen.

Bij het opstellen van uitgebreide behandelplannen vind ik het belangrijk om samen met de patiënt te kijken naar zijn of haar wensen en verwachtingen. Door de nieuwe technieken, zoals Digital smile design, kan ik gedurende dit proces al een idee geven van het te verwachten resultaat. Dit kan vaak zowel virtueel als door middel van een proefversie werkelijk in de mond getoond worden.

Doordat er veel deskundige collega’s in de praktijk werken is het altijd mogelijk om met elkaar te overleggen over uitgebreidere en complexe problematiek. Dit maakt het werk voor mij interessant en uitdagend. De goede sfeer in onze praktijk zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd is en zichzelf blijft verbeteren.