Mondhygiënist in Breda

Prins Hendrikstraat 183​ | 4835 PN Breda​ | breda@kiesz.nl ​| 085 – 015 00 54

Mondhygiënist Kiesz in Breda is de jouw coach voor mondverzorging. Wij willen dat iedereen zo lang mogelijk een gezonde mond behoudt en hoe eerder je daarmee begint, hoe beter. Wij richten ons volledig op het uitvoeren van kwalitatieve mondverzorging. Denk hierbij aan:

  • het geven van (voedings)advies en voorlichting
  • het voorkomen en bestrijden van gaatjes
  • het verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag

Coach voor mondverzorging

De mondhygiëniste in Breda kun je zien als jouw coach voor mondverzorging. Met de juiste voorlichting en instructies zorgen we er samen voor dat je gaatjes voorkomt, gezond tandvlees houdt en weet hoe je goed jouw tandenpoetst.

Een sfeervolle inrichting en moderne apparatuur zorgen ervoor dat de behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt. Ook nemen we graag voldoende tijd om je op jouw gemak te stellen. Een behandeling bij de mondhygiënist was nog nooit zo relaxed! Maak snel een afspraak bij de mondhygiënist in Breda en ontdek de aangename behandeling en het professionele advies zelf!

Mondhygiënist in Breda en Oosterhout

Wij zijn een moderne mondhygiënepraktijk in het gezellige Ginneken in Breda. Wij kunnen de behandelingen vrijwel pijnloos uitvoeren en indien gewenst kunnen we altijd een verdoving(gel) gebruiken. We zijn bevoegd om verdoving te geven en zo kunnen we ook de vergevorderde parodontale behandelingen pijnvrij uitvoeren. Wist je al dat Kiesz ook een vestiging in Oosterhout heeft?

Een afspraak maken bij de mondhygiënist in Breda

Wil je een afspraak maken bij de mondhygiënist in Breda? Je kunt je nu heel makkelijk zelf online inschrijven. Behandeling kan bij ons ook in de avond en op korte termijn. Vul hiervoor het online inschrijfformulier in. We komen graag in contact met je.