Tandarts Oosterhout

Hoevestein 40​ | 4903 SC Oosterhout​ | info@kiesz.nl ​| 085 – 015 00 12

Tandartspraktijk Kiesz in Oosterhout is de praktijk waar jij als patiënt centraal staat. Ben jij op zoek naar een tandarts waar je niet op de wachtlijst komt te staan? Bij ons kun je vrijwel direct terecht. Inschrijven kan gemakkelijk via onze website. Maak alvast kennis met ons team of bekijk de sfeerimpressie van onze tandartspraktijk in Oosterhout.

Kiesz tandarts Oosterhout

Mondgezondheid

Wist je dat mondgezondheid een grote rol speelt bij een gezond leven? Onze tandarts in Oosterhout legt de focus op preventief werken. Wij zorgen voor een goede begeleiding en geven poetsinstructies en advies rondom voeding en levensstijl. Zo zorgen we ervoor dat je geen patiënt met problemen in de mond bent, maar een cliënt die we begeleiden om gezond te blijven. Je kunt bij onze tandartspraktijk in Oosterhout terecht voor een fijne behandeling en goed advies. Wist je al dat wij ook mondhygiënisten in Breda hebben?

Moderne tandartspraktijk

Kiesz is jouw tandarts in Oosterhout

Kiesz Oosterhout is een moderne tandartspraktijk voor het hele gezin. Ons enthousiaste team bestaat uit tandartsen, orthodontisten, implantologen, endodontologen, paradontologen, tandprotetici en mondhygiënisten. Wij hebben daarmee alle zorg in huis die jij nodig hebt. We denken graag met je mee en werken met innovatieve technieken. Daarmee werken we samen aan onze tandartspraktijk van de toekomst. Heb je vragen? Bel ons dan even of loop binnen in Oosterhout.

Onze disciplines in Oosterhout

Kiesz is jouw tandarts in Oosterhout. Daarnaast verzorgen wij ook parodontologie, implantologie, endodontologie, kindertandheelkunde en mondhygiëne.

Inschrijven bij tandartspraktijk Kiesz Oosterhout

Kiesz is een moderne tandartspraktijk voor het hele gezin. Wij zijn blij dat je voor Kiesz kiest als jouw nieuwe tandartspraktijk in Oosterhout en verwelkomen je graag. Je kunt je via onze website inschrijven.

Toegankelijk

Wij hebben geen wachtlijst. Wij zijn makkelijk bereikbaar en ‘s avonds en in het weekend open.

Alle zorg in huis

Wij leveren je graag preventieve zorg, curatieve zorg en specialistische zorg.

Innovatief

Met de nieuwste technieken leveren wij kwalitatieve zorg en werken we aan de toekomst.

Zorgzaam

Wij denken graag met je mee, geven voedingsadviezen en helpen je met angstproblemen.