David Smitz

Tandarts

Ik ben David Smitz. Sinds 2006 beoefen ik het vak uit als tandarts en ben ik als Belg verknocht geraakt aan een prachtig team van professionals in het mooie Noord-Brabantse Oosterhout.  Met onder andere de ervaring van meer dan 1000 implantologie casussen begeleid ik nu voornamelijk het team bij uitgebreidere planningen.

Met een duidelijke missie en visie heb ik de weg uitgestippeld voor de mondzorg naar 2030 en met een holistische kijk, gedreven door innovatie, slagen we er nu al in om onder andere onze cliënten bewuster te maken voor de nood van preventie. Op die manier worden de moeilijkere behandelingen, die we wel op een elitaire manier uitvoeren, minder nodig.

Sport en beweging passen ook in de bredere kijk op de zorg.  Als trotse voorzitter van de triathlonvereniging Ironmanagers Nederland in Oosterhout en deelnemer van het wereldkampioenschap Ironman in Hawaii (2016, 2017 en 2019) probeer ik een gezonde levensstijl over te dragen aan het team Kiesz en haar cliënten.

De ervaringen uit de sport drijven mijn ondernemerschap en innovatieve projecten. Maar het uiteindelijke doel van dit alles is om die gemeende mooie gezonde lach te zien bij jou als cliënt of patiënt bij onze tandartspraktijk in Oosterhout.