Joy van Nispen

Preventie assistente/ Mondhygiëniste (in opleiding)

Mijn naam is Joy van Nispen, 23 jaar oud en ik kom uit Oosterhout. In 2017 ben ik afgestudeerd als tandartsassistente. Na deze opleiding ben ik de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen gaan volgen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van deze opleiding.

Tijdens de opleiding heb ik veel mogen leren en mijn interesses kunnen ontwikkelen. Ik ben er dan ook achter gekomen dat mijn passie ligt in het behandelen van kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen al op een jonge leeftijd goed leren het gebit te verzorgen, zodat op latere leeftijd problemen zoals gaatjes, gingivitis en parodontitis voorkomen kunnen worden.

Sinds 2019 ben ik werkzaam als preventie-assistent in deze praktijk. Op dit moment werk ik op de maandag en dinsdag. Na mijn afstuderen zal ik in deze praktijk werkzaam zijn als mondhygiënist