Chat met LAURA

Welkom bij Laura, onze digitale chatbot.  Net als onze medewerkers is Laura getraind om je zo goed mogelijk te helpen. Chatten met Laura kan als het je uitkomt. Zowel overdag als ‘s nachts. Je hoeft niet te wachten tot een medewerker je kan helpen. Makkelijk en snel dus. Weet Laura het antwoord niet? Dan verbindt zij je door met een medewerker.

Bij Kiesz nemen we de service naar onze cliënten erg serieus. Wij zijn continu aan het kijken hoe we deze kunnen verbeteren. We willen je ontzorgen door op een relevante manier antwoorden te geven op uw vragen. Deze service willen wij ook buiten kantooruren kunnen leveren. En zo is onze chatbot Laura geboren.

Onze chatbot heeft een echte naam gekregen om haar zo nog menselijker te maken. Laura benadert je op een persoonlijke manier om u zo het meest geschikte antwoord op uw vragen te geven. Laura blijft echter wel een robot en kan alleen algemene antwoorden geven.

Onze chatbot helpt om antwoord te geven op uw vragen. Laura is geen mens, maar een computer. Je stelt je vraag en Laura geeft automatisch antwoord. Zo wordt je sneller geholpen

 • Geen wachtrijen
 • Geen belkosten
 • Chat downloaden en opslaan

Let op: Op dit moment kan Laura je alleen helpen met spoedvragen en voor het maken/ wijzigen van afspraken. Voor andere vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice.

Wat is een Chatbot?

Het woord is een samenvoeging van de woorden ‘chat’ en ‘robot’. Een chatbot is geen mens, maar een computerprogramma waarmee een getypt gesprek gevoerd kan worden. Je kunt vragen stellen aan de chatbot. De chatbot geeft automatisch het antwoord.

Zo werkt het:

 1. Je start de chat rechts onderaan deze pagina
 2. Je typt een vraag in of kiest 1 van de hoofdonderwerpen
 3. Laura stelt soms een vervolgvraag en geeft dan een antwoord

 

Laura is nog aan het leren

Laura is een robot die mensentaal niet direct kan begrijpen. Om het mogelijk te maken een gesprek met Laura te voeren is zij uitgerust met een speciale technologie: Natural Language Processing (NLP). Deze technologie zet mensentaal om naar computertaal. Laura is een zelflerende robot, die geholpen wordt door onze medewerkers van project Chatbot. Het team probeert haar taalbegrip te verbeteren zodat ze klantvragen beter begrijpt en te zorgen dat ze nieuwe onderwerpen leert om vragen over te beantwoorden. Hiervoor heeft Laura veel oefening nodig. Dit houdt in dat ze door het voeren van gesprekken steeds slimmer zal worden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om gesprekken met Laura aan te gaan.

Let op! Op dit moment kan Laura je alleen helpen met vragen over onze afspraken maken en  spoedvragen.

 

Privacy

Om onze chatbot te blijven verbeteren slaan we gebruikersdata anoniem op. De input die gebruikers geven wordt opgeslagen in een database en later geanalyseerd om de gebruiksvriendelijkheid van onze chatbot te kunnen verbeteren. Met de verzamelde informatie die wordt opgeslagen, en die niet tot een individu te herleiden is, maken wij rapportages. Deze worden niet gedeeld met anderen.

Dus Laura in het kort….

 • Snel en simpel online afspraken maken
 • Snel advies over spoedvragen
 • Buiten kantooruren bereikbaar
 • Laura kan meerdere klanten tegelijkertijd helpen
 • De toon van het gesprek is begrijpelijk en vriendelijk
 • Ze geeft snel antwoord op de vraag
 • Laura leert terwijl ze met je praat
 • Laura is geen levend persoon, maar een robot
 • Laura heeft geen antwoord op vragen over persoonlijke en inhoudelijke situaties
 • Laura is nog aan het leren en kan nog niet overal antwoord op geven