Lindsey van Uden

Administratief medewerkster (Kwaliteit/Balie)

Ik ben Lindsey, administratief medewerkster bij Kiesz sinds 2019. Ik heb naast Schoevers Opleidingen in Tilburg  ook zeer diverse bedrijfscursussen gevolgd om meer bij te kunnen leren: Normkennis/interne auditing/proces auditing), Gewichtsconsulent (BGN), Life coach (NOBCO).

Ik zit bij de Balie, in het team planning, en geef ondersteuning aan ons kwaliteitsbeleid binnen de praktijk. Het is onze taak om te zorgen dat processen in de praktijk goed verlopen en vooral dat u, als patiënt, zich welkom en goed be we handeld voelt.

In mijn werk leer ik iedere dag; van mijn collega’s en door de dagelijkse dingen die ik tegenkom. Geen dag is hetzelfde. Tijdens mijn werk ben ik met verschillende teams continu bezig met wat er verbeterd kan worden in het proces. Uiteindelijk doen we het samen voor de patiënt. Ik vind het fijn om deel uit te maken van dit team, en hoop van harte dat u met een goede ervaring (big smile) bij ons de deur uitloopt.

Genieten doe ik ook naast mijn werk: op jonge leeftijd is mijn passie ontstaan voor sport en daarna ook specifiek voeding en leefstijl. Hardlopen, fietsen, zwemmen, mountainbiken en trailrunning. De fysieke en mentale elementen die hierbij een rol spelen vind ik prachtig. Ik ben dan ook dagelijks in het bos te vinden. Buiten leven geeft mij energie, een gevoel van vrijheid en rust.