Lindsey van Uden

Administratief medewerkster (Kwaliteit/Balie)

Ik ben Lindsey en werk bij Kiesz sinds 2019. Ik heb naast Schoevers Opleidingen in Tilburg  ook diverse bedrijfscursussen gevolgd om meer bij te kunnen leren: Normkennis/interne auditing/proces auditing). Bovendien heb ik mij meer verdiept in thema’s als voeding en lifestyle: Gewichtsconsulent (BGN), Life coach (NOBCO).

Bij Kiesz ben ik nu werkzaam als voedings en lifestylecoach, hier ligt een passie van mij. Ik begeleid mensen om hun vaste patronen te doorbreken. Daarnaast zit ik in het team planning en geef ik ondersteuning aan ons kwaliteitsbeleid binnen de praktijk. Het is onze taak om te zorgen dat processen in de praktijk goed verlopen en vooral dat iedere patiënt zich welkom en goed behandeld voelt.

In mijn werk leer ik iedere dag; van mijn collega’s en door de dagelijkse dingen die ik tegenkom. Geen dag is hetzelfde. Tijdens mijn werk ben ik met verschillende teams continu bezig met wat er verbeterd kan worden in het proces. Uiteindelijk doen we het samen voor de patiënt.

Genieten doe ik ook naast mijn werk: op jonge leeftijd is mijn passie ontstaan voor sport en daarna ook specifiek voeding en leefstijl. Hardlopen, fietsen, zwemmen, mountainbiken en trailrunning. De fysieke en mentale elementen die hierbij een rol spelen vind ik prachtig. Ik ben dan ook dagelijks in het bos te vinden. Buiten leven geeft mij energie, een gevoel van vrijheid en rust.