Marleen van Sliedregt

Mondhygiënist

Ik ben afgestudeerd in 2009 en heb sindsdien veel ervaring opgedaan in verschillende werkvelden. Zo heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt, in een parodontologie praktijk en een algemene praktijk. Al deze ervaringen hebben van mij een allround inzetbare mondhygieniste gemaakt.

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Kiesz Breda en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Al mijn ervaringen komen hier goed tot zijn recht en de sfeer in de praktijk past bij mij.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve kindjes  Ik ga in mijn vrije tijd graag naar het theater of samen uit eten. Ik ben een positief persoon en een dag niet gelachen is…juist ja! Naast de curatieve werkzaamheden als mondhygiëniste vind ik het contact met de mensen erg belangrijk en ik streef ernaar iedereen met een big smile naar huis te laten gaan.