Medewerker Omloop /Facilitair/schoonmaak 

Kom jij ons team bij Kiesz versterken?

Wij zijn een tandartspraktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor het gebit. Ons doel is om professioneel samen met de patiënt de best mogelijke preventie en oplossingen te realiseren en richten ons dus voornamelijk op het voorkomen van problemen.  We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat de patiënt klachten ervan ondervindt. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar je terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg.  Ook maken wij graag wat meer tijd vrij wanneer de patiënt bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. De patiënt staat centraal binnen onze praktijk!

 

Werken bij Kiesz:

Werken bij Kiesz is meer dan het hebben van een interessante baan. Het betekent dat je onderdeel uitmaakt van een gepassioneerd team wat dagelijks samen met de patiënt op zoek gaat naar een best haalbare oplossing. Je kunt je jezelf ontplooien in een uitdagende en stimulerende werkomgeving in een servicegerichte cultuur. De lijnen zijn kort en er wordt gezorgd voor een prettige werksfeer

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar mensen die kunnen werken in de omloop/sterilisatie/schoonmaak in onze praktijk.

Functie omloop /Facilitair/schoonmaak  (Omloop, sterilisatie & behandelkamers)

Als facilitair medewerker voor sterilisatie en schoonmaak ben je de spil in onze praktijk, je zorgt ervoor dat er op de kamers gewerkt wordt met de juiste en gesteriliseerde instrumenten. Je draagt zorg voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententray ’s en verdere benodigdheden. Daarnaast speel je ook een rol binnen het team door het gedeeltelijk verzorgen van het interieur  binnen onze twee bedrijfspanden.

Taken zijn als volgt:

 • Zorgdragen voor het sterilisatieproces (instrumenten/materialen desinfecteren, opruimen, klaarzetten);
 • Behandelkamers voorbereiden en schoonmaken;
 • Zorgdragen voor de orde en netheid van het Interieur, naast de standaard taken die worden gedaan door een ingehuurde schoonmaakster. Veel voorkomende taken ter bevordering van de netheid van de praktijk zijn o.a. het verzorgen van de planten binnen de praktijk en de taken die niet door onze externe schoonmaakster worden opgepakt.
 • Zorgdragen van het wassen en strijken van de bedrijfskleding van onze behandelaars.
 • Zorgdragen van de catering tijdens de lunchpauze. Je kunt hier denken aan het verzorgen van lunches, opdekken tafels, klein onderhoud van de koffiemachines.

Functie eisen

Jouw profiel:

 • Je bent flexibel ingesteld, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent pro-actief: Je bent oplossingsgericht en ziet iedere uitdaging als een kans;
 • Je bent een echte teamplayer en sociaal vaardig
 • Je bent punctueel en kunt gestructureerd werken
 • Je hebt een zorgzaam karakter; Je bent woonachtig binnen een straal van 25 km van de praktijk;
 • Medische achtergrond bijv. binnen de tandheelkunde is geen must
 • Je hebt een gedreven arbeidsethos;
 • Mocht je nog geen ervaring hebben met dit werk maar ben je wel geïnteresseerd, leergierig en flexibel dan is het bespreekbaar om je in te werken en op te leiden. De opleiding onderhoudstechniek tandartsstoelen kan een optie zijn om te volgen binnen deze functie.

Aanbod

 • Hoeveel uur per week: 25,5-38 uur

Kiesz is een groeiende praktijk. Wij bieden u een prettige werkplek in een gemoedelijke tandartspraktijk, fijne collega’s en een gezellig team. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waaronder salaris en een reiskostenvergoeding conform de KNMT-richtlijnen. Tevens is er voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw cv en motivatie naar sharelle@verwijspraktijkoosterhout.nl o.v.v. ‘vacature facilitair/omloop assistent Kiesz ’. Wil je meer weten? Stuur dan ook een mailtje of bel naar
Sharelle van Dongen op het nummer 0162-456268
Is deze vacature niet iets voor jou, zou je hem dan graag voor ons willen delen?