Mondhygiënist Ulvenhout

Ben jij op zoek naar een goede mondhygiënist in de buurt van Ulvenhout? Kies dan voor Kiesz in Breda! Wij zijn een mondhygiënisten praktijk en richten ons volledig op het uitvoeren van kwalitatieve mondverzorging. We vinden het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk een gezonde mond behoudt. Hierin focussen we ons niet alleen op reguliere mondverzorging, maar geven we ook (voedings)adviezen, voorlichting en begeleiden we je richting een gezonde leefstijl. Want de basis voor een gezonde mond ligt bij een gezond en kwalitatief goed leven! Bij ons staat een prettige behandeling centraal. Wil je een afspraak maken? Inschrijven kan je snel en eenvoudig op onze website!

Behandelingen bij de mondhygiënist nabij Ulvenhout

De werkzaamheden van een mondhygiënist zijn heel divers. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je benieuwd bent naar informatie over de behandelingen bij Kiesz Breda. We nemen graag de tijd voor jou en je gebit. Bij de mondhygiënist in Ulvenhout kun je de volgende behandelingen verwachten:

De eerste afspraak

Met een vragenlijst en persoonlijke gegevens kijken we naar je huidige situatie. Je wordt na het verzamelen van deze gegevens zo duidelijk mogelijk geïnformeerd over de huidige toestand van jouw mond en we stellen een behandelplan op. Daarnaast krijg je een begroting mee en worden er vervolgafspraken gemaakt.

Preventieve mondzorg

Bij oppervlakkige onzuiverheden in de mond voeren we kleine acties uit, zoals het verwijderen van tandsteen. Natuurlijk vertellen de mondhygiënisten in onze praktijk in de buurt van Ulvenhout je precies hoe je jouw mond het beste kunt reinigen en welke middelen je daarvoor kunt gebruiken.

Tandvleesbehandelingen

Wanneer er een ontsteking is geconstateerd die verder gaat dan het tandvlees (parodontitis), voeren we een tandvleesbehandeling uit. De worteloppervlakken van de tanden en kiezen worden dan grondig gereinigd, meestal onder lokale verdoving. Daarna volgt een uitgebreide instructie van de mondhygiënist zodat jij precies weet hoe jij je mond gezond kunt houden. Met evaluaties kijkt de mondhygiënist of de behandeling resultaat heeft opgeleverd.

Nazorg

Afhankelijk van jouw situatie en jouw wensen maakt de mondhygiënist een afspraak om je tandvlees te controleren. Natuurlijk krijg je voldoende instructies om zelf de juiste nazorg uit te voeren.

Kiesz voor een gezonde mond!

Hoe eerder je begint met het creëren en behouden van een gezonde mond, hoe beter! Van eten tot praten en van lachen tot zingen: je mond is belangrijker dan je misschien zelf doorhebt. Mondhygiënist Kiesz in de buurt van Ulvenhout beseft het belang van een gezonde mond en biedt dan ook de beste mondverzorging. We nemen graag de tijd voor je en zorgen ervoor dat jouw behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt. Bij onze praktijk ben je gegarandeerd op je gemak. Wil je meer informatie of advies krijgen van één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op en we helpen je snel verder.

Mondhygienist Ulvenhout