Een mooie lach

Digital smile design is voor iedereen. Heeft u een gezond gebit en bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u geen tanden of een verwaarloosd gebit? Geen probleem, we kunnen dit eenvoudig bij iedereen toepassen!

Wat kan u verwachten van een digital smile design?

 • In onze professionele studio wordt een aangezichtsfoto en mondfoto gemaakt
 • We kijken samen met u in het boek van Fabulous smiles en zoeken de best passende tanden aan de hand van voorbeeldfoto’s
 • Terwijl u geniet van een kop koffie of thee, worden de beelden verwerkt.
  • De aangezichtsfoto en mondfoto worden op elkaar “gekleefd”
  • Het uitgekozen sjabloon uit Fabulous smiles wordt hierop gekleefd en aangepast
  • Ongewenste zichtbare afwijkingen van de tanden worden virtueel gecorrigeerd op de foto
  • De kleur van de tanden kunnen ook aangepast worden
 • Het resultaat voor en na wordt aan u gepresenteerd en verdere stappen worden indien gewenst uitgelegd.

Veel gestelde vragen

Wat houdt een gratis digital smile design precies in?

Een gratis digital smile design in onze praktijk omvat zowel het nemen van professionele studiofoto’s als het digitaal ontwerpen van een nieuwe glimlach en is geheel vrijblijvend. U kunt de foto’s, inclusief het ontwerp, per mail toegezonden krijgen. Indien gewenst kunnen mogelijke verdere stappen besproken worden.  Let wel op, het verder onderzoeken en uitvoeren van de benodigde behandeling(en) is niet bij de actie inbegrepen.

Hoe lang duurt een digital smile design?

Al met al zal het nemen van de studiofoto’s en het vervaardigen van een digital smile design ongeveer een uur in beslag nemen. Terwijl u wacht op het design van een van onze professionals kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee rustig wachten op het eindresultaat.

Wat voor behandeling(en) moet ik ondergaan om het ontworpen design voor mijn nieuwe lach daadwerkelijk uitgevoerd te zien?

Het aantal en soort behandelingen dat volgt na een digital smile design is voor iedereen verschillend. Het kan namelijk zo zijn dat er eerst andere mondproblemen verholpen dienen te worden, omdat zij een hogere prioriteit hebben. Voorbeelden van dit soort problemen zijn tandbederf en tandvleesproblemen. Hierover wordt u uiteraard ingelicht indien u besluit om een intake consult te plannen in onze praktijk.

Inschrijven

Deze gratis actie loopt tot en met 13 september 2019. Schrijf nu in en wij proberen u binnen de 48 uur telefonisch te contacteren.

Bent u al een patiënt bij ons, stuur dan een e-mail naar info@kiesz.nl om een afspraak in te plannen.

1 + 0 = ?