Partners

Bijgaand een lijst van de partners waar we mee samenwerken in de zorg. Samen met onze partners leveren wij holistische zorg.

Your Personal Health Coach is onze partner op voedings en lifestylegebied.  Richard Vroome heeft in de praktijk een trainingsruimte waar hij (sport) trainingen  geeft. Bovendien is hij voor cliënten van Kiesz coach op het gebied van voeding & lifestyle . Met deze samenwerking proberen wij maximaal in te zetten op preventie, oftewel het voorkomen van tandheelkundige problemen.

Ironmanagers. David, de praktijkmanager bij Kiesz,  is voorzitter  van deze triathlonvereniging uit Oosterhout en enkele medewerkers zijn lid van deze vereniging. Er worden jaarlijks triathlon wedstrijden georganiseerd:  de triatlon Experience.

PZ Kantoor verzorgt onze administratieve HR zaken voor ons. Wij werken samen met hen in het innovatieve project WORK NED.

Kuijpers & Kuijpers – Uw innovatieve partner in de zorg . Zij huren een ruimte bij ons in het pand. Kuijpers & Kuijpers verzorgen onze verzekeringen en denken mee in de innovaties.

Bromedo heeft voor ons de 3D cart ontworpen.

PaDa parketstudio heeft voor ons de laminaat gelegd in onze praktijk.