Nieuw  planningssysteem

Wij hebben goed nieuws voor jullie!

Bij Kiesz werken we vanaf heden met een nieuw patiënten planningssysteem  zodat we nog beter met jullie kunnen communiceren.  We begrijpen maar al te goed hoe hectisch het leven kan zijn, daarom willen we zeker zijn dat de communicatie over een afspraak heel goed gaat.

Tegenwoordig ontvang je een sms’je als herinnering voor je aankomende afspraak. Wij vragen je om deze te herbevestigen zodat we zeker weten dat de afspraak door gaat. Dit doen we zodat andere cliënten of patiënten dan geholpen kunnen worden als je niet op je afspraak kan komen in tijden waar zorg nijpend wordt, maar ook fijn voor jullie zelf want hierdoor kunnen we flexibeler plannen en weten we zeker dat we je de juiste service kunnen bieden. Tevens ontvang je ook nog de vertrouwde e-mail bevestigingen.

 Wat kun je precies van ons verwachten;

1. Afspraakbevestiging

* Een afspraak bevestiging per mail met de datum en tijdstip van de afspraak.

*  Een afspraak herbevestiging per sms afkomstig van het  volgende telefoonnummer 003197004498838.

Vriendelijk verzoeken wij je om deze afspraak te herbevestigen met een C = confirmed.  Mocht je dit onverhoopt vergeten dan ontvang je op een later tijdstip nogmaals een sms. Wanneer je geen sms wilt ontvangen zal je een herbevestiging ontvangen via de mail.

  2. Herinnering

*  ​Ongeveer 2 dagen voor je afspraak ontvang je nog een herinnering per email en per sms.

Wanneer je geen afspraakbevestiging via de mail of per sms wilt ontvangen laat het ons dan weten via info@kiesz.nl of neem telefonisch contact op 085 – 015 00 12. Dan passen wij dit aan in het systeem.