Patricia de Zeeuw

TTL Dental Arts medewerker

Ik ben sinds mei 2001 werkzaam bij KIesz. Ik heb destijds een MBO opleiding gevolgd en ben begonnen als preventieassistente. Maar ben nu voornamelijk werkzaam in TTL Dental Arts. Dit is onderdeel van Kiesz en we houden ons bezig met het digitaal vervaardigen van kroon en brugwerk  conventioneel of op implantaat.

Het werken met de nieuwste digitale technieken zoals 3D printers, scanners zorgen ervoor dat we sneller en meer op maat kunnen werken . Ik heb ook vaak contact met collega’s op internationaal niveau om bepaalde casussen door te spreken en dat maakt mijn werk ontzettend leuk.

Het belangrijkste vind ik dat iedere patiënt, ongeacht leeftijd, ongeacht budget, op een correcte manier tandheelkundig geholpen wordt en met een glimlach de praktijk verlaat