Sioe Hoey The-Go

Tandarts/ Tandarts orthodontie

Mijn achternaam is The, mijn voornaam is Sioe Hoey. Mijn Aziatische afkomst moge duidelijk zijn, maar ik ben geboren en getogen in Noord-Limburg.

Ik heb mijn opleiding tot tandarts in Amsterdam cum laude afgerond in 2000. Na een lang verblijf in het hoge Noorden van Nederland en via omzwervingen in het buitenland ben ik sinds 2014 werkzaam voor Tandartspraktijk Kiesz in Oosterhout op dinsdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast doe ik gespecialiseerd werk in het Amphia-ziekenhuis voor het Centrum Bijzondere Tandheelkunde.

Bij Kiesz kun je bij me terecht voor alle reguliere zorg. Daarnaast help ik elke patiënt graag met opbouwende, esthetische en/of orthodontische behandelingen. Een gezonde mond is in mijn opinie de basis voor een goede gezondheid en een goed leven, want je tanden heb je nodig om te kunnen lachen, eten en genieten. Ik kan zelf enorm genieten van mooie vullingen maken: van een simpele vulling tot een uitgebreide functionele of esthetische oplossing. Ik word blij van een gezond gebit die goed onderhouden wordt.

Ik vind kwaliteit van mijn werk heel belangrijk en ben hier graag precies in. Daarnaast hecht ik waarde aan duidelijke en aangename communicatie voor beide kanten. Over het algemeen beschouw ik mezelf als een goedlachs en geduldig persoon en ik hoop dat u dat ook zo ervaart als u bij mij patiënt bent. Mijn doel is om iemand op een prettige en vertrouwde manier goede tandheelkundige zorg te kunnen geven, ook als de mensen angst ervaren.

Lees meer over tandenpret het boekje voor kinderen die tanden wisselen.

Sioe Hoey The

Tandarts/ Ortho

Aanwezig: dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer 79053770802