Stefanie Van Boven-Cohen

Balie medewerkster

Mijn naam is Stefanie van Boven-Cohen, geboren in de stad Groningen. Na wat omzwervingen uiteindelijk beland in Oosterhout. Hier woon ik met mijn man, en samen hebben we vier kinderen.

Ik heb de afgelopen bijna veertig jaar bij meerdere bedrijven gewerkt. Ik ben begonnen in het Diaconessenhuis aan de Langedijk in Breda, maar wilde na een paar jaar wat meer de zakelijke kant op. Na functies als receptioniste/telefoniste, secretaresse, directiesecretaresse en office manager, heb ik nu gekozen voor mijn huidige functie bij Kiesz Verwijspraktijk.

Wat ik heel fijn en bijzonder vind is dat ik bij Kiesz twee werelden kan combineren. Een administratieve functie in een zorgomgeving, waar ik omringd word door een fijne groep collega’s, en waar ik ook het contact heb met de patiënten. Naast het administratieve gedeelte aandacht kunnen geven aan de patiënt, als ik achter de balie zit, vind ik fantastisch en daar word ik blij en gelukkig van.