Kom jij ons team bij Kiesz versterken? 

 Wij zijn een tandartspraktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor het gebit. Ons doel is om professioneel samen met de patiënt de best mogelijke preventie en oplossingen te realiseren en richten ons dus voornamelijk op het voorkomen van problemen. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat de patiënt klachten ervan ondervindt. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar je terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg. Ook maken wij graag wat meer tijd vrij wanneer de patiënt bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. De patiënt staat centraal binnen onze praktijk! 

 Werken bij Kiesz is meer dan het hebben van een interessante baan. Het betekent dat je onderdeel uitmaakt van een gepassioneerd team wat dagelijks samen met de patiënt op zoek gaat naar een best haalbare oplossing. Je kunt je jezelf ontplooien in een uitdagende en stimulerende werkomgeving in een servicegerichte cultuur. De lijnen zijn kort en er wordt gezorgd voor een prettige werksfeer. Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar mensen die kunnen werken in de omloop/sterilisatie in onze praktijk. 

 

Functie omloop/sterilisatie 

Als omloop/sterilisatie assistente ben je de spil in onze praktijk, je zorgt ervoor dat er op de kamers gewerkt wordt met de juiste en gesteriliseerde instrumenten. Je draagt zorg voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententray ’s en verdere benodigdheden. Daarnaast speel je ook een rol binnen het team door het gedeeltelijk verzorgen van het interieur binnen onze praktijk. 

 Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden? 

 • Zorgdragen voor het sterilisatieproces (instrumenten/materialen desinfecteren, opruimen, klaarzetten); 
 • Behandelkamers voorbereiden en zo nodig gereed maken; 
 • Zorgdragen voor de orde en netheid van het interieur, naast de standaard taken die worden gedaan door een interieurverzorgster. Veel voorkomende taken ter bevordering van de netheid van de praktijk zijn o.a. het verzorgen van de planten binnen de praktijk en de taken die niet door onze interieurverzorgster worden opgepakt; 
 • Zorgdragen voor het wassen en strijken van de bedrijfskleding van onze behandelaars; 
 • Zorgdragen voor het opdekken en afruimen van de tafel voor de lunchpauze en het dagelijks onderhoud van de koffiemachine. 

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je bent flexibel ingesteld, geen 9 tot 5 mentaliteit. Onze werktijden zijn van 08.15 uur en 17.15 uur; 
 • Je bent pro-actief, oplossingsgericht en ziet iedere uitdaging als een kans; 
 • Je bent een echte teamplayer en sociaal vaardig; 
 • Je bent punctueel en kunt gestructureerd werken; 
 • Je hebt een zorgzaam karakter; 
 • Medische achtergrond bijvoorbeeld binnen de tandheelkunde is geen must. Natuurlijk is een afgeronde opleiding als omloopassistent een pré; 
 • Je hebt een gedreven arbeidsethos. 

Mocht je nog geen ervaring hebben met dit werk maar ben je wel geïnteresseerd, leergierig en flexibel dan is het bespreekbaar om je in te werken en op te leiden.  

 Wat wij jou bieden; 

 • Minimaal 25,5 uur en maximaal 38 uur per week; 
 • Contract voor 6 maanden met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren 
 • Goede sociale arbeidsvoorwaarden  

Kiesz is een groeiende praktijk. Wij bieden een prettige werkplek binnen een gemoedelijke tandartspraktijk, fijne collega’s en een gezellig team. Tevens is er voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling. 

Sollicitatie 

Enthousiast? Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@kiesz,nl  of neem contact op met de praktijk op het nummer 0162-456268. 

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel deze vacature dan in jouw omgeving.