Vacatures Tandarts (8-40 uur)

Wie zijn wij?

Kiesz is een tandartspraktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor het gebit. Ons doel is om professioneel samen met de patiënt de best mogelijke preventie en oplossingen te realiseren en richten ons dus voornamelijk op het voorkomen van problemen.  We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat de patiënt klachten ervan ondervindt. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar je terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg.  Ook maken wij graag wat meer tijd vrij wanneer de patiënt bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. De patiënt staat centraal binnen onze praktijk!

Werken bij Kiesz:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tandarts die per direct ons team wil komen versterken. Oprechte aandacht voor de patiënt is binnen onze praktijk de norm die het hele team nastreeft. Wij bieden een prettige werksfeer. Het team bestaat uit tandartsen, endodontologen, implantologen, parodontologen, tandprotheticussen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en administratief medewerkers.

Je verricht preventieve en curatieve tandheelkundige behandelingen, stelt adviezen op en ziet toe op de werkzaamheden van collega’s die bij het behandelproces betrokken zijn. De collega’s zijn één team en werken informeel met elkaar samen. Iedere collega voelt zich dan ook betrokken bij de patiënten en praktijk. Om kennis en vaardigheden te ontwikkelen volgt het team zowel intern als extern nascholing.

Waarom wil je bij ons werken?

  • We bieden uitstekende ontplooiingsmogelijkheden;
  • We houden periodiek een intercollegiaal overleg;
  • We bieden een marktconform salaris of een vaste omzetpercentage;
  • We bieden een inspirerende werkomgeving en je wordt lid van een gemotiveerd en energiek team;
  • Jouw ideeën zijn meer dan welkom!

De perfecte kandidaat is iemand die:

  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van het diploma tandarts en bent BIG-geregistreerd;
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt daarnaast ook nauwkeurig en bent leergierig op het gebied van digitale innovatie;
  • Je bent patiënt- en kwaliteitsgericht en streeft altijd naar de beste oplossing;
  • Collegialiteit staat hoog in het vaandel bij je.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar sharelle@verwijspraktijkoosterhout.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk op 0162-456268. Graag bieden we ook zelfstandige de optie aan om op deze vacature te solliciteren