Digital Smile Design

Wat is Digital Smile Design?

Digital Smile Design is een methode waarmee wij, met behulp van foto’s en digitale bewerking, uw lach virtueel perfectioneren. Met enkele stappen werken we dus toe naar uw perfecte glimlach.

Voor wie is Digital Smile Design?

Digital Smile Design is voor iedereen. Heeft u een gezond gebit, maar knarst u veel of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor o.a. bleken. Of heeft u geen tanden of een verwaarloosd gebit? Geen probleem, we kunnen voor iedereen weer de perfecte glimlach maken. U kiest zelf o.a. het type tanden, de kleur en wij laten u direct zien hoe dit eruit ziet.

In combinatie met onze professionele fotostudio en de fabulous smiles designs workflow van Przemek Seweryniakuit Malmö, Zweden, kunnen we uw lach virtueel perfectioneren.

Workflow

De workflow die we volgen in de praktijk is als volgt:

Stappen

  1. Kennismakingsgesprek in de praktijk over de wensen en mogelijkheden: bleken, facings of nieuwe kronen etc.
  2. Direct een digitale 2D weergave van uw perfecte glimlach n.a.v. de gekozen type en kleuren tanden
  3.  Scannen van het hele gebit met onze 3Ds scanner om uw nieuwe glimlach goed te kunnen beoordelen van alle kanten
  4. Maken van de benodigde elementen (gebeurt veelal in ons eigen laboratorium)
  5. Inpassen van de elementen in uw gebit en mogelijke herzieningen
  6. Resultaat  beoordelen: u kunt genieten van uw nieuwe glimlach

Met een paar stappen werken we dus toe naar de perfecte glimlach. Bekijk onze video voor meer info, of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Een voorbeeld van iemand die u voor is gegaan

Dhr van Mook : eerst een foto van Na de DSD en een foto van voor de DSD

 

Veel gestelde vragen

Wat houdt een Digital Smile Design in?

Een Digital Smile Design bij Kiesz omvat zowel het nemen van een professionele studiofoto’s als het digitaal ontwerpen van een nieuwe glimlach. De foto’s, inclusief het ontwerp, kunt u direct inzien of het kan naar u toegezonden worden per mail. Ook kunnen mogelijke verdere stappen besproken worden.

Hoe lang duurt een Digital Smile Design?

Het nemen van de studiofoto’s en het vervaardigen van een ontwerp neemt ongeveer een uur in beslag. U kunt bij ons wachten onder een genot va neen kopje koffie of thee of de foto’s en het ontwerp kan naar u toegezonden worden.

Welke behandeling(en) zijn er nodig om het eindresultaat van de Digital Smile Design te behalen?

Het aantal en welke behandelingen er nodig zijn om het eindresultaat van de DSD te bereiken is voor iedereen verschillend. Het kan zijn dat er andere mondproblemen zijn en dat die eerste verholpen moeten worden voordat we kunnen starten met de DSD behandeling.

Voor meer info bezoek de website van Fab Smiles.

Afspraak maken of meer informatie?

Wil je meer informatie over de Digital Smile Design van Kiesz of wil je graag een afspraak maken? Als u patiënt bent bij Kiesz Oosterhout kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina. Bent u nog geen patiënt bij Kiesz? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier.