Kiesz heeft samen met Bromedo een nieuwe Cart ontwikkeld voor onze 3D mondscanner. Het is een  ‘verrijdbaar tafeltje’ waarmee we de 3D mondscanner overal makkelijk kunnen inzetten.

Binnen de tandartspraktijken wordt steeds meer digitaal gewerkt, zeker bij Kiesz. De mondscanner wordt in elke kamer gebruikt door onze tandartsen om inzicht te krijgen in het gebit. De nieuwe cart maakt het mogelijk om snel tussen de kamers te kunnen switchen. Daarnaast zetten we het in om de patiënten te informeren over de resultaten van de scan, je kunt de scanner met de computer snel bij de stoel pakken.

De vorige cart zag er erg rommelig uit en was niet praktisch, vandaar dat wij een nieuw design hebben gemaakt waarbij we ook gekeken hebben naar het esthetische aspect.  Het stukje design thinking heeft ons hierbij geholpen.  Alle functionaliteiten en esthetiek hebben we in een prototype ontwikkeld en dit hebben we laten uitvoeren door Bromedo in gewalst aluminium.

We maken reeds gebruik van het model in onze praktijk en merken dat het naast praktisch ook esthetisch opvalt in onze praktijk. Bij interesse voor een model in uw eigen praktijk gelieve te mailen naar info@kiesz.nl .