Het team in Breda

Prins Hendrikstraat 183​ | 4835 PN Breda​ | breda@kiesz.nl ​| 085 – 015 00 54

We stellen ons graag aan u voor

Regelmatige nascholing en congressen zorgen ervoor dat we up to date blijven. Onze ideeën over benadering van onze patiënten en de behandeling sluiten goed op elkaar aan. We hebben hetzelfde doel voor ogen; het waarborgen van kwaliteit! Door intercollegiale toetsing blijven we onszelf ook constant uitdagen en blijven we als een team onze zorg waarborgen. We zijn momenteel met 2 mondhygiënistes werkzaam in de praktijk.

We zijn lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse vereniging voor Parodontologie. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten en lid van de ICO-groep.”

Marleen van Sliedregt

Mondhygiëniste

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Ik ben afgestudeerd in 2009 en heb sindsdien veel ervaring opgedaan in verschillende werkvelden. Zo heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt, in een parodontologie praktijk en een algemene praktijk. Al deze ervaringen hebben van mij een allround inzetbare mondhygieniste gemaakt. Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Kiesz Breda en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Al mijn ervaringen komen hier goed tot zijn recht en de sfeer in de praktijk past bij mij. Ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve kindjes Ik ga in mijn vrije tijd graag naar het theater of samen uit eten. Ik ben een positief persoon en een dag niet gelachen is…juist ja! Naast de curatieve werkzaamheden als mondhygiëniste vind ik het contact met de mensen erg belangrijk en ik streef ernaar iedereen met een big smile naar huis te laten gaan.

Ilse Beuker

Mondhygiëniste

Aanwezig: dinsdag(+avond) en vrijdag

Naast mijn werk is sporten en reizen voor mij erg belangrijk . Als het even kan combineren we dat dan ook. Dat is de ultieme ontspanning door inspanning voor mij! Mijn vriend is een fanatiek triatleet (Ironman) en sinds 2014 ben ik  ook gestart met triatlon en zijn we in Oosterhout  een eigen vereniging gestart.
Ironmanagers Nederland – www.ironmanagersnl.nl

Naast het sporten en werk in de praktijk ligt mijn interesse ook bij de toenemende vraag van de mens om zelf zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand te houden of te verbeteren. Zo volg ik daarvoor enkele cursussen zoals bv. orthomoleculaire gezondheidsleer.

Neem direct contact op

Wil je meer weten over onze praktijk voor mondhygiëne in Breda of over onze diverse behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 – 01 50 054 of per mail via breda@kiesz.nl.