Mondhygiënist Zevenbergen

Wil jij graag een gezonde mond? Mondhygiënist Kiesz in de buurt van Zevenbergen helpt je graag aan een gezonde mond! Wij zijn meer dan alleen een mondhygiënist in de buurt van Zevenbergen. We focussen ons namelijk op preventief werken: met goede adviezen en coaching rondom mondverzorging, voeding en lifestyle coachen we jou richting een gezond leven. Want hoe eerder je begint met het creëren en behouden van een gezonde mond, hoe beter! Wil je meer weten over de service van onze mondhygiënist nabij Rijen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar.

Mondhygiënist nabij Zevenbergen

Ben jij je weleens bewust van alles wat je met je mond doet? Van eten tot praten en van lachen tot zingen: je mond is belangrijker dan je misschien zelf doorhebt. Mondhygiënist Kiesz in de buurt van Zevenbergen beseft het belang van een gezonde mond en biedt kwalitatieve mondverzorging aan. In onze mondhygiënepraktijk werken uitsluitend mondhygiënisten die streven naar een optimale mondgezondheid.

Onze behandelingen

Het krijgen en behouden van een gezonde mond staat voor ons centraal. Van het uitvoeren van kwalitatieve mondverzorging tot het adviseren en voorlichting geven over het voorkomen van cariës of tandsteen: we staan voor je klaar. Bij mondhygiënist Kiesz kun je de volgende hulp verwachten:

  • Voorlichting en instructies om de mond schoon te houden
  • Daar waar je niet bij kunt komen, maken wij voor je schoon
  • Voorkomen en bestrijden van gaatjes
  • Verwijderen van tandsteen
  • Polijsten van vullingen
  • Gladmaken van worteloppervlakken

Benieuwd naar meer? Wij vertellen je graag uitgebreid over onze behandelingen!

Mondhygiënepraktijk Kiesz

Met een sfeervolle inrichting en moderne apparatuur zorgt mondhygiënist Kiesz in de buurt van Zevenbergen voor de beste behandelingen. Jouw beleving is belangrijk voor ons en we nemen dan ook graag de tijd voor je. Een afspraak maken zonder verwijzing is mogelijk bij ons. Je kunt je direct inschrijven via onze website. Zien wij je binnenkort in onze praktijk?

Mondhygienist Zevenbergen