Dit is waarom jij moet kiezen voor Kiesz

Op zoek naar de beste tandarts/mondzorg dicht bij huis? Kijk niet verder. Het team van Kiesz staat voor je klaar. Of je nu tandheelkundige diensten zoekt of simpelweg op controle wilt bij de mondhygiënist. Zowel in Breda als Oosterhout helpt Kiesz je verder. Wij bieden de oplossing waar je mond gezonder van wordt en je glimlach van gaat stralen. Maar waarom zou je voor Kiesz kiezen? We nemen je mee.

Direct toegang en altijd in de buurt

Waarom zou je wachten op kwaliteit mondzorg als het direct beschikbaar kan zijn? Kiesz verbindt je met tandartsen en mondhygiënisten die top in hun vak zijn. Dit doen we al sinds 1989, bij de oprichting van onze praktijk. Wij leveren snelle, efficiënte en professionele behandelingen, precies wanneer je ze nodig hebt. Onze vestigingen liggen gunstig. Kom je van buiten Oosterhout of andere omliggende plaatsen en zoek je een tandarts? Bij Kiesz in Oosterhout hebben we geen patiëntenstop. Je wordt dus snel behandeld. We hebben zelf patiënten uit Dordrecht. Schrijf je in en maak een afspraak. Zo simpel is het.

Centrale ligging: let op wel werkzaamheden a27

Onze praktijk in Oosterhout heeft een zeer gunstige ligging in het gezellige Brabant en is goed bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer. Bij het Kantorenpark Hoevestein vind je onze praktijk en is centraal gelegen. Dit betekent dat je snel en eenvoudig naar de tandarts toe kan. De praktijk is dicht bij de snelweg, makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeerplaatsen.

Let op: In 2024 wordt de snelweg A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder verbeterd. Wil je weten wat dit betekent zodat je niet voor verrassingen komt te staan en nog steeds op tijd bent voor je behandeling? Lees dan snel meer over de actuele werkzaamheden van dit project.

Ook bij de praktijk in Breda hebben we een gunstige ligging. Midden in het bruisende Ginneken en vlakbij het winkelcentrum het Valkeniersplein.

Alle disciplines in één praktijk

Bij Kiesz bieden we een diversiteit aan behandelingen en expertises, waardoor je verzekerd bent van een compleet tandheelkundig zorgpakket. Onze praktijk omvat specialismen, zoals orthodontie, endodontologie voor nauwkeurige wortelkanaalbehandelingen, implantologie voor het plaatsen van duurzame implantaten en parodontologie voor de gezondheid van je tandvlees.

Bij ons werken tandartsen en mondhygiënisten nauw samen om jou de meest complete zorg te bieden. Tandartsen richten zich op diagnoses en behandelingen, terwijl mondhygiënisten gespecialiseerd zijn in preventieve zorg en onderhoud. Samen zorgen ze voor een gezonde mond en een stralende lach.

Bovendien bieden we esthetische tandheelkunde aan, denk hierbij aan tanden bleken en facings.

Elk van deze disciplines draagt bij aan een complete benadering van mondgezondheid. Voor meer details bekijk je alle behandelingen die we kunnen uitvoeren.

Persoonlijke aandacht

Bij Kiesz sta je niet als een nummer in de rij; je bent een individu met unieke behoeften en wensen. Onze zorgverleners hebben echt passie voor hun vak; maar ze begrijpen ook goed wat jou beweegt. Deze nabijheid stelt ons in staat om zorg te bieden die niet alleen professioneel is, maar ook een persoonlijke touch heeft. Elke behandeling, elk advies en elke interactie is speciaal afgestemd op jou, met aandacht voor jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Kies voor Kiesz, en ervaar de kracht van zorg die echt om jou geeft.

Praktijk van de toekomst

Kiesz is graag de praktijk van de toekomst. Als praktijk van de toekomst streeft Kiesz naar voortdurende verbetering en innovatie in de mondzorg. Dit bereiken we door samen te werken met diverse lokale partners, waaronder aanbieders van mondzorg systemen en -producten. Ook werken we samen met zorgverzekeraars en brancheorganisaties, zoals de KNMT, om onze zorgverlening te optimaliseren. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de nieuwste technologieën in diagnose en behandeling te gebruiken, wat leidt tot betere resultaten en een aangenamere ervaring voor onze patiënten. Bij Kiesz ben je verzekerd van zorg die niet alleen effectief, maar ook efficiënt en toekomstbestendig is.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze praktijk? Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op. We helpen je snel verder.