Maak kennis met ons team

Mijn naam is David Smitz.

Ik studeerde af als tandarts aan de Vrije Universiteit Brussel in 2006. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de praktijk.

Mijn naam is Roos Hustinx en in 1997 ben ik tandheelkunde gaan studeren. De reden dat ik deze studie begonnen ben, heeft met name te maken met de omgang met mensen en op een plezierige manier zorg dragen voor het gebit van deze mensen. Daarbij komt het gebruik van je handen en het daarmee maken van een werkstuk op maat, het mooiste is om te doen. Als deze combinatie kan leiden tot het gewenste resultaat dan geeft dat voldoening. In augustus 2003 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Kiesz. Naast de algemene praktijk hebben implantologie, esthetische tandheelkunde en kroon en brugwerk mijn bijzondere interersse. Het werken met de operatie microscoop in de praktijk biedt daarbij de nodige voordelen bij deze behandelingen. Elke dag kom ik weer voor nieuwe uitdagingen te staan, dit samen met het persoonlijk contact met de patiënt is wat het beroep als tandarts zo leuk maakt.

Mijn naam is Sioe Hoey The, wat veel tongbrekers oplevert. Mijn Aziatische afkomst moge duidelijk zijn, maar ik ben geboren en getogen in Noord-Limburg.
Ik heb mijn opleiding tot tandarts in Amsterdam cum laude afgerond in 2000. Bij Kiesz kun je bij me terecht voor reguliere zorg. Een gezonde mond is in mijn opinie de basis voor een goede gezondheid en een goed leven. Ik kan enorm genieten van mooie vullingen maken, wat kan variëren van een eenvoudige enkele vulling, maar ook uitgebreid toepasbaar is voor esthetische doeleinden of slijtageproblematiek. Daarnaast heb ik een interesse ontwikkeld in prothetiek. Omdat ik daarnaast gespecialiseerd werk doe in een Centrum Bijzondere Tandheelkunde in het ziekenhuis heb ik brede ervaring en ben ik goed in communicatie. Mijn doel is om iemand op een prettige en vertrouwde manier goede tandheelkundige zorg te kunnen geven en een brede lach.

Mijn naam is Tine Cos

Eenmaal afgestudeerd als tandarts in 2007 aan de Universiteit Gent, nam ik de beslissing om een driejarige vervolgopleiding aan dezelfde universiteit te volgen om me te bekwamen in de behandeling van wortelkanalen.
Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Kiesz als NVvE erkend tandarts – endodontoloog en leg ik me voor 100% toe op wortelkanaalbehandelingen. Deze kunnen dankzij de bekwaamheid van ons team en de aanwezigheid van uiterst gespecialiseerd materiaal op een vlotte en pijnloze manier uitgevoerd worden.

Mijn naam is Rembert de Ferrerre.

Ik studeerde af als tandarts aan de Universiteit Gent in 2010 en volgde vervolgens een fulltime driejarige opleiding tot Master endontologie. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Kiesz.

Mijn naam is Tine Boerjan

In 2003 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit Gent in België, in 2006 heb ik daar de opleiding parodontologie afgerond.
Van 2006 tot 2010 heb ik in een algemene tandartsenpraktijk in Hilversum gewerkt.
Sinds 2011 werk ik bij Kiesz en houd ik me bezig met parodontale diagnostiek en behandelingen.
Een mooi en gezond gebit begint voor mij bij een gezond parodontium.
Mijn aandacht gaat in het bijzonder uit naar preventie en de relatie tussen mondgezondheid en algemene gezondheid. Ook de parodontale plastische chirurgie heeft mijn interesse.

Mijn naam is Amanda van Exel.
Studeerde af als tandarts aan de ACTA Amsterdam in 2011. Daarna ben ik afgestudeerd als Maxillo Faciaal Protheticus en CBT-junior-tandarts aan het Radboud universiteit Nijmegen. Ik ben sinds 2012 werkzaam in de praktijk.

Mijn naam is Peter Spoor.

Ik werk sinds 2001 in bij Kiesz als tandprotheticus. Ik ben afgestudeerd in 1987 en ben gespecialiseerd in uitneembare prothese’s al dan niet op implantaten. Als tandprotheticus is het voor mij elke keer een uitdaging om mensen met hun gebitsproblemen te helpen. Soms is het al mogelijk met een paar eenvoudige handelingen het gebit te verbeteren en het is mooi als je ziet dat ze daarmee al geholpen zijn!
Mijn vakkennis en passie om iets goeds voor de patiënt te maken zijn dan ook onvermoeibaar aanwezig.

Rob Luijten
Tandprotheticus

Mariëlla Astarita
Mondhygiëniste

Zully Huamanca
Mondhygiëniste

Marleen Havermans
Preventie assistente / behandelings coördinator

Loulou van Pelt
Preventie assistente /
tandarts assistente

Ellen Thomassen
Preventie assistente /
tandarts assistente

Carola Swinkels
Preventie assistente /
tandarts assistente

Iris Jacobs
Preventie assistente /
tandarts assistente

Tessa Timmers
Tandarts assistente

Kim Stultjens
Tandarts assistente

Marian Maes
Omloop assistente

Petra Verharen
Omloop assistente

Annemarie Timmermans
Balie medewerkster

Daphne Kanters
Balie medewerkster

Marleen Wijnands
Administratief medewerkster

Patricia de Zeeuw
Administratief medewerkster / preventie assistente

Sharelle van Dongen
Financiële administratie