Kroon en brugwerk

De mogelijkheden om beschadigde en missende tanden te herstellen met kronen of een brug zijn enorm. Voorheen was alles van goud maar tegenwoordig gebruiken we steeds meer tandkleurige materialen zoals porselein. Bij het maken van uw kroon– en brugwerk wordt de kleur en vorm volledig afgestemd op uw persoonlijke uitstraling.

Door de veranderende technieken is Kiesz beter in staat het gezonde tandweefsel zoveel als mogelijk te behouden. Bij uitgebreide (esthetische) behandelingen is het mogelijk dat een kroon en/of brug in combinatie met andere technieken worden toegepast. Zoals met een implantaat en/of facings. In ieder geval gaat aan ieder behandelplan bij Kiesz – groot of klein – een tandheelkundig denkproces vooraf waarbij minimale schade aan gezond weefsel en maximaal behoud van uw eigen tanden altijd het uitgangspunt is.

Digitale technieken

Bij Kiesz werken we vanuit die visie met materialen, technieken en digitale scanners die bewezen hebben het beste te zijn. Lees hier meer over digitale technieken voor kronen en bruggen.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor kroon en/of brugwerk? Maak dan een afspraak via de button hieronder.. Bent u nog geen patiënt bij Kiesz Oosterhout? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Kroon laten zetten
Kroon plaatsen tandarts
Kronen en brugwerk zetten