Onze visie

Bij Kiesz leveren  we holistische zorg en coachen mensen in de mondzorg: Van patiënt naar cliënt.

Onze visie omschrijven wij als volgt: Kiesz wil voor iedereen een gezond en kwalitatief goed leven

Kernwaardes die belangrijk voor ons zijn:

  • Persoonlijk: we leveren zorg op maat, afgestemd op persoonlijke behoefte.
  • Zorgzaam:  we willen bewustzijn creëren voor het belang vd (mond)zorg, we maken mondzorg toegankelijk
  • Innovatief: we gebruiken de nieuwste technieken/oplossingen om  hoge kwaliteit te bieden
  • Holistisch: wij kijken naar het geheel; wij zijn zowel preventief  (oa voedingadvies ) als  curatief bezig (problemen oplossen)

Behandelingen

Er is bij ons geen wachtlijst. Wij kunnen je in vrijwel alle gevallen direct helpen. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor jouw gebit. Ons doel is tevreden cliënten die de praktijk met een glimlach verlaten. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar je terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg: van controles tot zeer specialistische behandelingen (zoals implantologie en endodontologie).

Meer weten? Klik hier voor de behandelingen die wij bieden.

Ons team

Ons team richt zich op het voorkomen van problemen; preventieve zorg vinden wij erg belangrijk. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat je er klachten van ondervindt. Ook maken wij graag wat meer tijd voor je vrij als u bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. Jij staat centraal bij Kiesz.

Wil je kennismaken met ons hele team? Bekijk dan ons team in Oosterhout en ons team in Breda.

Kiesz gaat verder

Maar wij gaan verder waar andere praktijken stoppen: we werken aan een praktijk van de toekomst, waar digitalisatie en vernieuwing van de zorg centraal staan.  Benieuwd? Lees op onze blogpagina meer over onze projecten!