Facings bij tandarts zetten?

Heb jij wel eens nagedacht over het laten zetten van facings bij een tandarts? Of ben je op zoek naar meer informatie hierover? Geen probleem. Kiesz helpt je graag verder via dit artikel. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen als je meer wilt weten over deze esthetische behandeling.

Wat zijn facings?

Facings zijn dunne lagen dat over de tanden wordt geplaatst. Het wordt vaak gemaakt van keramiek of composiet. Dankzij facings wordt de uitstraling van jouw gebit verbeterd en heb jij een mooie en stralende witte lach. Voor het behoud van de facings is goede mondgezondheid essentieel. Dagelijks goed poetsen, zodat tandplak geen kans krijgt. Wanneer je optimale mondgezondheid hebt, behoudt de facing zijn kwaliteit en gaat dit minimaal 15 jaar mee.

Facings laten plaatsen?

We weten als geen ander dat niet iedereen gezegend is met een gaaf en wit gebit. Hier zijn facings een oplossing voor. We zetten enkele voordelen op een rij voor je:

  • Gele of scheve tanden zijn verleden tijd
  • Verbetering van de kwaliteit van het gebit
  • Niet onzeker over je lach meer
  • Een boost voor jouw zelfvertrouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van facings en werken met zeer ervaren tandartsen. Ben je aan het twijfelen of je facings wilt laten plaatsen? Schroom niet en stuur ons gerust een berichtje. Wij helpen je graag verder. Ontdek de mogelijkheden zelf.

Wat kosten facings voor tanden?

De kosten voor facings hoeven niet duur te zijn. Wij bieden scherpe tarieven voor het maken en plaatsen hiervan. Tijdens de intake vertellen we je graag meer over de verschillende soorten facings. Bovendien kan het zomaar zijn dat jouw verzekeraar een gedeelte van de kosten vergoed. De hoogte hiervan is natuurlijk afhankelijk van het pakket en de dekking welke je gekozen hebt. Informeer vooraf ook bij jouw verzekeraar wat de mogelijkheden zijn. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Maak een afspraak

Wil jij facings laten zetten bij de tandarts? Maak dan een afspraak bij Kiesz. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 015 00 12 of per mail via info@kiesz.nl.

Facings tandarts