Esthetische tandheelkunde

Naast het goed functioneren van uw gebit wordt er tegenwoordig ook veel aandacht besteed aan de esthetiek. Wat is er mooier dan een gaaf en natuurlijk ogend gebit? Met de laatste technieken kunnen wij een bijdrage leveren aan uw zelfvertrouwen, kunst is niet meer van echt te onderscheiden. Praten en lachen kan weer zorgeloos en spontaan! Onder esthetische tandheelkunde vallen onder andere facings, kronen, het bleken van tanden en het verwijderen van witte vlekken.

Tanden bleken

Wij kunnen ook  tegenwoordig direct snel en eenvoudig laten zien wat er mogelijk is door gebruik te maken van digitale technieken zoals de scanner. Hoe dat werkt ziet u op onze pagina over digitaal scannen.

Facings

Facings maken het mogelijk om onvolkomenheden van uw tand te corrigeren door middel van een porseleinen schildje dat op de tand wordt geplaatst.

Lees meer..

Kronen

Als er bijvoorbeeld een groot stuk tand of kies is afgebroken, kan een kroon de oorspronkelijke vorm en functie van een tand terug geven.

Lees meer..

Tanden bleken

Bent u niet tevreden over de kleur van uw tanden, dan kan een bleekbehandeling de oplossing bieden.

Lees meer..

Witte vlekken verwijderen

Heeft u witte vlekken op uw tanden? Dan kunt u vanaf heden bij ons terecht voor een behandeling om deze te verwijderen.

Lees meer..

Meer weten over onze esthetische tandheelkunde?

Wilt u meer weten over onze esthetische tandheelkunde of wilt u hiervoor graag een afspraak maken? Dat kan! U kunt eenvoudig een afspraak maken via de button, telefonisch via 085 – 015 00 12 of via de mail op info@kiesz.nl. Bent u nog geen patiënt bij Kiesz Oosterhout? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier.

Tanden bleken bij de tandarts
Kroon bij tandarts laten zetten
Facings gebit