Wie ben je en wat doe je bij Kiesz?  

Graag stel ik me aan jullie voor, ik ben Lindsey van Uden.

Het liefst ben ik elke dag buiten. Bewegen in de natuur geeft me een boost, een gevoel van vrijheid en rust. Dit soort power momenten creëren is mijn missie. Andere mensen blij maken door bewust en fit in het leven te staan, jou te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen! Met mijn positieve energie maak ik je graag enthousiast.

Als gediplomeerd voeding – leefstijlcoach weet ik hoe belangrijk voeding is voor je algemene gezondheid. Alle cellen in je lichaam hebben voedingsstoffen nodig, het zijn de bouwstenen van je lijf. Gezond begint tenslotte in de mond ?!

Wist je bijvoorbeeld dat niet alleen wat je eet, maar ook hoe vaak je op een dag eet belangrijk is om je gebit gezond te houden én gaatjes te voorkomen?

Ook de manier waarop je leeft, beweegt en ontspant, heeft invloed op je  gezondheid. Super interessant natuurlijk, maar waar begin je?

Ik geloof in persoonlijke begeleiding, motiveren en inspireren door middel van praktische tips en informatie gericht op bewustwording, kennis en gedrag. En dat is echt makkelijker dan je denkt!

Wat wil je mensen meegeven?  

Als lid van Ironmangers Nederland ben ik dagelijks bezig met mijn passie bewegen! Ik train mijn persoonlijke uitdagingen, balans en uithoudingsvermogen. Het laten stromen van energie. Hierdoor weet ik dat je met praktische adviezen en een goed opgezet plan de motivatie kan vinden om jouw doel te bereiken.  Zet daarom nu de eerste stap voor een gezonde levensstijl en maak een afspraak voor een kennismaking.

Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal!

Gezonde voeding = een gezonde mond = Stralende lach!

Sportieve groet,

Lindsey