We hebben allemaal gewisseld, maar heb jij je melktanden nog bewaard?

Mijn naam is Sioe Hoey. Sinds 2000 ben ik tandarts en help ik graag volwassenen en kinderen om hun mond goed gezond te houden.

Tijdens een bezoekje aan de tandarts is het altijd groot nieuws wanneer een tandje wisselt, wat met trots en blijdschap getoond wordt door de kinderen. Hoe geef je zo’n belangrijke wisseltand een waardig en memorabel plekje?

Dat kan dus voortaan in mijn Tandenboekje!

Door mijn werk als tandarts vond ik namelijk dat hier iets ontbrak en ben ik een bewaaralbum gaan ontwikkelen waarin alle melktandjes ordentelijk en netjes bewaard kunnen worden! 5 Versies met prachtige illustraties en natuurlijk ook met tandheelkundig educatieve weetjes. Hiermee kunnen ze hun trofeeën aan alle opa’s, oma’s, tantes en juffen met trots laten zien!

De eerste druk van deze albums is niet zo lang geleden gerealiseerd en daar ben ìk dan weer apetrots op! Een hele leuke en leerzame onderneming om dit tot stand te krijgen! Het zou fantastisch zijn als alle kinderen hiermee voortaan geholpen kunnen worden hun trotse momenten te kunnen koesteren en bewaren!

Dus vraag even aan de balie naar mijn Tandenboekjes of kijk op www.tandenpret.nl en hopelijk tref je ze steeds vaker in de betere kinderwinkels.

Laat me weten wat je (kind) ervan vindt en zegt het voort!

Sioe Hoey

Info@tandenpret.nl

www.tandenpret.nl