Tanden bleken bij de tandarts

Wil jij ook graag stralende witte tanden? Heb je er wel eens aan gedacht om je tanden te laten bleken bij de tandarts. Dan weet je zeker dat dit op een veilige manier gebeurt zonder je gebit te beschadigen. Bij Kiesz bleek je je tanden eenvoudig gedurende een esthetische behandeling. 

Waarom je tanden laten bleken?

Vaak storen mensen zich aan de verkleuring van de tanden en kiezen daarom voor het bleken van de tanden. Tandverkleuring kan onder andere optreden bij het gebruik van: 

  • Koffie 
  • Thee 
  • Tabak  
  • Rode wijn 
  • Voedingsmiddelen met kleur 
  • Medicijnen  

Een tandenbleek behandeling is een eenvoudige oplossing voor het verhelpen van tandverkleuring. Wanneer je jouw tanden witter laat maken bij een tandarts ben je verzekerd van een kwalitatieve behandeling.  

Laat je tanden bleken door de tandarts

Het is verstandig om je tanden te laten bleken door professionals, zoals een tandarts. Het bleken van je tanden is geen ingrijpende behandeling, maar het moet natuurlijk wel op een veilige manier gebeuren. Bij de tandarts ben je ervan verzekerd dat je geen langdurige schade oploopt wanneer je je tanden witter wilt maken.  

Het bleekmiddel van de tandarts zorgt ervoor dat de verkleuring wordt afgebroken. Dit zorgt ervoor dat je tanden weer de natuurlijke witte kleur terugkrijgen. Laat je tanden witter maken bij de tandarts voor een langdurig resultaat zonder gevoelige tanden.  

Bleekbehandeling bij Kiesz 

Voordat je bij Kiesz een tandenbleekbehandeling ondergaat, wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Tijdens dit gesprek wordt bepaald of een bleekbehandeling mogelijk is met jouw gebit. Niet ieder gebit is namelijk geschikt voor een bleekbehandeling. 

De bleekbehandeling bij Kiesz is erg eenvoudig. Je kunt dit namelijk gewoon thuis doen met de thuisbleek set. Voor de bleekbehandeling wordt een gebitsreiniging uitgevoerd waarbij ook afdrukken worden gemaakt. Met deze afdrukken worden de bleeklepels in het juiste formaat vormgegeven zodat het thuis bleken gemakkelijk verloopt.  

Maak een afspraak

Wil jij graag je tanden laten bleken door een professional? Maak dan een afspraak bij Kiesz. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 015 00 12 of per mail via info@kiesz.nl. 

Tanden bleken bij de tandarts