Na zoveel jaar weer vrijuit kunnen lachen

Petra is  bij ons gekomen voor een behandeling van haar gebit. In het geval van Petra was Kiesz de juiste plek omdat we de behandeling multidisciplinair hebben uitgevoerd omdat we alle disciplines in huis hebben(algemene tandheelkunde implantologie, parodontologie etc).  Eerst is de basis gelegd (tandvlees gezond maken) en vervolgens hebben we stap voor stap de verdere behandeling uitgevoerd. Langere tijd heeft Petra zo ook een  noodvoorziening gedragen zodat tandvlees mooi kon gaan aansluiten op de nieuwe brug.

We zijn zelf erg trots op het resultaat, maar veel belangrijker is dat Petra zelf tevreden is.

“Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een langdurige behandeling waarbij ontstekingen zijn behandeld en tandvlees opnieuw werd opgebouwd om te komen tot plaatsing van nieuwe kronen.
 

Gedurende dit hele proces werd steeds alles heel goed met me besproken en heb ik perfecte en professionele begeleiding gekregen. Er werd heel duidelijk rekening gehouden met hoe het voor mij zo prettig mogelijk verliep.
 

Drie jonge kanjers hebben het voor mij mogelijk gemaakt om weer met een gezonde en stralende lach jaren vooruit te kunnen: ANNABEL, NASIM en KERIM. Grote complimenten voor jullie! ” groetjes Petra.