Tandarts Dongen

Ben jij op zoek naar een tandarts in de buurt van Dongen? Kiesz in Oosterhout biedt je de beste en snelste tandzorg in de buurt van Dongen. Bij ons kun je vrijwel direct terecht en kom je niet op de wachtlijst te staan. Met goede begeleiding die verdergaat dan de reguliere tandzorg helpen we je graag om gezond te blijven.

Wij verwelkomen je graag bij Kiesz voor de beste tandzorg in de buurt van Dongen. Inschrijven kan gemakkelijk via onze website!

Behandelingen bij de tandarts in de buurt van Dongen

Kiesz is een moderne tandartspraktijk voor het hele gezin met verschillende disciplines. Zo zijn we naast de reguliere tandzorg gespecialiseerd in:

Mondgezondheid

Liever voorkomen dan genezen? Kiesz is een tandarts in de buurt van Dongen die de focus legt op preventief werken. Door een goede begeleiding, poetsinstructies en adviezen rondom voeding en lifestyle biedt Kiesz jou de beste tandzorg. We bieden hoogwaardige en duurzame behandelingen voor elk gebit en bieden complete tandzorg: van half jaarlijkse controles tot zeer specialistische behandelingen. Wij geven ook gezondheidsadviezen en we ondersteunen bij eventuele angstproblemen. Zo leggen we samen de basis van een gezond gebit inclusief optimale mondverzorging.

Kiesz voor de beste tandzorg!

Wij verwelkomen je graag in onze tandartspraktijk in de buurt van Dongen. Met een prettig ontvangst aan de balie, een ruime wachtkamer en ruim 10 behandelkamers maken we jouw bezoek zo aangenaam mogelijk. Daarnaast beschikken we over een ‘Digital Smile Design’ ruimte en een eigen tandheelkundig laboratorium. Op deze manier kunnen we je van de beste tandzorg voorzien. Nieuwsgierig? Bekijk onze sfeerfoto’s voor een impressie!

Contact met tandarts Kiesz in Dongen

Ons team van mondhygiënisten, preventie assistenten, tandartsen en ondersteunend personeel staat voor je klaar. Zelfs in de avond en in het weekend zijn we open om jou van de beste zorg te voorzien. Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 085 – 015 00 12 of mail naar info@kiesz.nl.

Tandarts Dongen