Tandarts Rijen

Ben je op zoek naar een Tandarts nabij Rijen? Geen nood, Kiesz in Oosterhout is op 10 minuten afstand van Rijen te bereiken. Tandarts Kiesz in de buurt van Rijen biedt jou de beste tandzorg. Door te focussen op preventief werken zorgen we ervoor dat jij gezond blijft. Want een gezonde mond begint bij een gezonde leefstijl! Met hoogwaardige en duurzame behandelingen voor elk gebit bieden we complete tandzorg. Geen lange wachtlijsten of ingewikkelde intakes: bij ons kun je vrijwel direct terecht. Inschrijven kan eenvoudig via onze website!

Wij snappen als geen ander dat je een goed gevoel wilt hebben bij je tandarts. Wil je van te voren even kort bellen? Geen probleem, wij helpen je graag verder.

Bezoek de tandarts nabij Rijen

Bij tandarts Kiesz in de buurt van Rijen sta jij centraal. We hebben echt aandacht voor jou en je gebit. We zorgen voor een goede begeleiding en geven poetsinstructies en advies rondom voeding en levensstijl. Ons team bestaat uit tandartsen, orthodontisten, implantologen, endodontologen, paradontologen, tandprotetici en mondhygiënisten. Zo hebben we alle zorg en kennis in huis die jij nodig hebt. Met moderne en vooruitstrevende tandheelkunde biedt tandarts Kiesz in de buurt van Rijen je complete tandzorg. Door naast onze behandelingen te helpen met angstproblemen en gezondheidsadviezen te geven, helpen we je graag met het leggen van de basis voor een gezond gebit en het onderhouden hiervan.

De service van Kiesz

Kiesz is een moderne tandartspraktijk voor het hele gezin met verschillende disciplines. Zo bieden we naast de reguliere tandzorg de volgende behandelingen:

Dit is slechts een greep uit de behandelingen welke wij uitvoeren. We verzorgen graag complete mondzorg voor je. Dat doen we in Oosterhout. Met een aangenaam ontvangst aan de balie, ruim 10 behandelkamers en een ruime wachtkamer is tandartspraktijk Kiesz sfeervol en gezellig. Ook beschikken we over een ‘Digital Smile Design’ ruimte en een eigen tandheelkundig laboratorium. Zo kunnen we je van optimale tandzorg voorzien. Van controles tot zeer specialistische behandelingen: we helpen je graag! Nieuwsgierig? Maak kennis met ons team of bekijk de sfeerimpressie van onze tandartsenpraktijk.

Neem contact op

Met ons ruime aanbod aan behandelingen en begeleiding verwelkomen we je graag in onze tandartspraktijk nabij Rijen. Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via 085 – 015 00 12 of mail naar info@kiesz.nl.

Tandarts Rijen