Kiesz Praktijk van de toekomst

Bij Kiesz zijn we ervan overtuigd dat we elke patiënt meer centraal kunnen plaatsen door gebruik te maken innovatieve technieken en digitalisatie. Sinds 2015 is dit ook ons credo geworden en beheersen we de volledige digitale workflow.

Hieronder geven we een beeld van wat we allemaal verwezenlijkt hebben in de praktijk en wat we allemaal doen om jouw als patiënt de juiste zorg te leveren met een visie voor anno 2030.  We bouwen aan een praktijk van de toekomst.

3D scanner bij Kiesz Oosterhout
, ,

Digitale curatieve oplossingen voor Protheses, kronen, bruggen

Bij veel curatieve behandelingen zoals (snurk) Beugels, kronen en bruggen, protheses, zijn digitale technieken van ongelooflijke waarde. Met name voor de voorbereidende werkzaamheden is dit stuk technologie onmisbaar in een moderne praktijk
, ,

Digitaal Scannen van uw gebit met Trios van 3shape

Al onze tandartsen maken gebruik van deze digitale mondscanner waarmee we van duizenden beelden kleurenfoto’s maken van binnen in de mond.  De software maakt van al deze foto’s een 3D beeld dat heel accuraat is en een weergave van de werkelijkheid.  In de klei happen is bij ons een hoogste uitzondering geworden. 
, ,

Innovatieve ideeën en concepten

We zijn ook voortdurend bezig met projecten die de maatschappij helpen, beter maken. Zo zijn we o.a. bezig met het maken van mondmasker om beter aan de vraag te kunnen voldoen gedurende de Covid -19 periode.
, ,

Patiënt monitoring mbv digitaal scannen

Met behulp van de Trios scanner willen we iedere mond digitaal vast gaan leggen. Dit om veranderingen in elk gebit goed te kunnen gaan monitoren
3d scanner tandarts
, ,

Digitale Esthetische aanpassingen mbv scanner

Met behulp van de scanner kunnen we u direct laten zien wat er esthetisch mogelijk is om een nog mooiere glimlach te krijgen. Dit kan al door een simpele ingreep als tanden bleken, maar ook door uitgebreidere aanpassingen in bijvoorbeeld het bovenfront.
Esthetische tandheelkunde bij Kiesz Oosterhout
, ,

De perfecte glimlach via Digital Smile Design(DSD)

DSD is voor iedereen. Heeft u een gezond gebit, maar knarst us veel of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor oa bleken. Of heeft u geen tanden of een verwaarloosd gebit? Geen probleem, we kunnen voor iedereen weer de perfecte glimlach maken. U kiest zelf oa het type tanden, dekleur en wij laten u direct zien hoe dit eruit ziet.