Kiesz Praktijk van de toekomst

Bij Kiesz zijn we ervan overtuigd dat we u als patiënt meer centraal kunnen plaatsen door gebruik te maken innovatieve technieken en digitalisatie. Sinds 2015 is dit ook ons credo geworden en beheersen we de volledige digitale workflow.

Hieronder geven we een beeld van wat we allemaal verwezenlijkt hebben in de praktijk en wat we allemaal doen om u als patiënt de juiste zorg te leveren met een visie voor anno 2030.  Hierbij krijgt u een gevoel van de praktijk van de toekomst.

Nieuw: de Airflow, meer comfort en efficiëntere behandeling bij het verwijderen van aanslag, tandplaque & tandsteen

Bij ons in de praktijk werken we met de Airflow Profylaxis Master van EMS. Het nieuwste apparaat op het gebied van aanslag, plaque en tandsteen verwijdering

Nieuw: opleiding Digitale Prothese

Nieuw bij Kiesz: opleiding Digitale Protheses. Wij zijn gestart met het aanbieden van een opleiding voor digitale prothese voor tandheelkundig personeel. De rol van medewerkers binnen de mondzorg verandert hiermee ook om zo de cliënten nog beter te kunnen helpen. We leren momenteel mondhygiënistes in een 6 maanden durende opleiding alle knepen van de digitale workflow.
3D scanner nieuwe cart

Nieuw: 3D scanner Cart

Kiesz heeft samen met Bromedo een nieuwe Cart ontwikkeld voor onze 3D mondscanner. Het is een  ‘verrijdbaar tafeltje’ waarmee we de 3D mondscanner overal makkelijk kunnen inzetten.
3D scanner bij Kiesz Oosterhout

Digitale curatieve oplossingen voor Protheses, kronen, bruggen

Bij veel curatieve behandelingen zoals (snurk) Beugels, kronen en bruggen, protheses, zijn digitale technieken van ongelooflijke waarde. Met name voor de voorbereidende werkzaamheden is dit stuk technologie onmisbaar in een moderne praktijk

Digitaal Scannen van uw gebit met Trios van 3shape

Al onze tandartsen maken gebruik van deze digitale mondscanner waarmee we van duizenden beelden kleurenfoto’s maken van binnen in de mond.  De software maakt van al deze foto’s een 3D beeld dat heel accuraat is en een weergave van de werkelijkheid.  In de klei happen is bij ons een hoogste uitzondering geworden. 

Innovatieve ideeën en concepten

We zijn ook voortdurend bezig met projecten die de maatschappij helpen, beter maken. Zo zijn we o.a. bezig met het maken van mondmasker om beter aan de vraag te kunnen voldoen gedurende de Covid -19 periode.

Patiënt monitoring mbv digitaal scannen

Met behulp van de Trios scanner willen we iedere mond digitaal vast gaan leggen. Dit om veranderingen in elk gebit goed te kunnen gaan monitoren

Trainingen

We geven zelf trainingen om zo kennis over te dragen en stellen onze ruimte beschikbaar voor trainingen voor externen.
3d scanner tandarts

Digitale Esthetische aanpassingen mbv scanner

Met behulp van de scanner kunnen we u direct laten zien wat er esthetisch mogelijk is om een nog mooiere glimlach te krijgen. Dit kan al door een simpele ingreep als tanden bleken, maar ook door uitgebreidere aanpassingen in bijvoorbeeld het bovenfront.