Kiesz : beter voorkomen dan genezen

Bij kiesz leggen we de focus op preventieve zorg in tegenstelling tot curatieve zorg

tanderosie
,

Tanderosie herken en voorkom jij met deze tips! | Kiesz

Wil je tanderosie herkennen en voorkomen? Lees dan snel het artikel op onze website. We geven je praktische tips om tanderosie zelf te voorkomen. Ga verder
Tandartskosten vergoeding
, ,

Samenwerking grote verzekeraars voor prothese en implantologie

Wij werken samen met de grote verzekeraars voor implantotologie en prothese behandelingen
Tandarts in basispakket
,

Tandartsvergoeding in het basispakket: wat moet je weten?

Ben je benieuwd wat er precies gedekt wordt door het basispakket van je zorgverzekering als het gaat om tandarts- en mondhygiënekosten? In deze blog leggen we uit wat de huidige wetgeving zegt over tandartsvergoedingen en wat dit voor jou betekent.
Hoe vaak naar de mondhygiënist
,

Hoe vaak is een bezoek bij de mondhygiënist nodig?

We weten dat regelmatige tandartsbezoeken belangrijk zijn, maar hoe zit dat met mondhygiënisten? Welke rol spelen zij in de mondzorg? Is het verstandig om ook met hen een afspraak in te plannen en zo ja, hoe vaak is dat nodig? Je leest het in dit artikel.
,

Tandarts of mondhygiënist: wie doet wat?

Hmmm. Heb je ook weleens in de tandartsstoel gelegen en je afgevraagd wat het verschil is tussen een tandarts en een mondhygiënist? Je bent lang niet de enige. Lees snel het artikel verder.
Wat te doen bij afgebroken tand
,

Wat te doen bij een afgebroken tand? Praktische tips en advies

Het is een normale dag en plotseling... krak! Je hebt een tand afgebroken. Het kan iedereen overkomen, ongeacht je leeftijd. Maar wat moet je nu doen? Geen paniek, we hebben een handig artikel geschreven om je door deze onverwachte situatie te loodsen. Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat je moet doen bij een afgebroken tand.
Bloedend tandvlees voorkomen
,

Wat te doen bij bloedend tandvlees?

Oh jee, het tandvlees begint te bloeden tijdens het poetsen, flossen of eten. Wat moet je nu doen? In dit artikel leggen wij het je graag uit. Wist je dat bloedend tandvlees een van de meest voorkomende problemen is? Tijd om hier dus goed in te duiken. Want is het wel zo erg? Wat veroorzaakt bloedend tandvlees en hoe kun jij dit dus voorkomen? Wij vertellen je meer over bloedend tandvlees.
Tandartsbezoek
,

Waarom is jouw tandartsbezoek belangrijk?

Een tandartsbezoek; voor sommigen een routine, terwijl anderen het misschien al jaren hebben vermeden. Wist jij dat regelmatige bezoekjes aan de tandarts van groot belang zijn voor jouw mondgezondheid? Waarom het zo belangrijk is om naar de tandarts te gaan en wat er zou kunnen gebeuren als jij een bezoek te vaak overslaat leggen we je uit in deze blog.
Belang van tandglazuur
,

Het belang van tandglazuur uitgelegd

Tandglazuur is een van de belangrijkste elementen in onze mondgezondheid en speelt een cruciale rol bij het beschermen van onze tanden tegen schade en verval. In dit blogartikel zullen we het belang van tandglazuur bespreken en enkele tips delen om ervoor te zorgen dat jouw tandglazuur gezond blijft.