Kiesz : beter voorkomen dan genezen

Bij kiesz leggen we de focus op preventieve zorg in tegenstelling tot curatieve zorg

, , ,

Voeding tips: kruiden

Zo gezond zijn verse kruiden !   Eet jij vaak verse kruiden of denk jij bij gezond eten eigenlijk nooit aan kruiden en vaak gelijk aan groenten en fruit? De volgende zes kruiden zijn goed voor je gezondheid, een heerlijke toevoeging aan je maaltijd en bevatten vitamines en mineralen die je helpen een gezond gebit te behoude
, ,

Esthetische aanpassingen

Voorheen hield ik mij voornamelijk bezig met mijn voortanden, die nogal doorzichtig waren en vooral gevoelig. Ik glimlachte dan ook nooit voor de camera. Dankzij de geweldige behandeling draag ik nu zorgeloos een glimlach op mijn gezicht"
Tanden bleken bij de tandarts
,

Tanden bleken bij de tandarts

Wil jij ook graag stralende witte tanden? Heb je er wel eens aan gedacht om je tanden te laten bleken bij de tandarts. Dan weet je zeker dat dit op een veilige manier gebeurt zonder je gebit te beschadigen. Bij Kiesz bleek je je tanden eenvoudig gedurende een esthetische behandeling. Lees verder.
Tandenborstel vervangen
,

Waarom en hoe vaak moet jij je tandenborstel vervangen?

Vroeg of laat is het tijd om je tandenborstel te vervangen. Een tandenborstel kan namelijk na een paar maanden verslijten. Slijtage aan het handvat of tandenpoetsen met een borstel waarvan de haartjes in de borstel niet ideaal meer zijn, kunnen het optimaal poetsen belemmeren. Naast slijtage zijn er ook andere redenen om jouw tandenborstel te vervangen. Het is namelijk ook niet hygiënisch om lang met dezelfde tandenborstel je tanden te poetsen. Kom erachter waarom en hoe vaak je je tandenborstel moet en lees dit artikel snel verder.
Kiesz tandarts Oosterhout
,

Angst voor de tandarts? Je bent niet alleen!

Ben jij bang voor de tandarts? Geen probleem, je bent niet de enige. In dit artikel geven wij je graag enkele tips tegen angst voor de tandarts. We komen graag met je in gesprek en helpen je altijd verder. Lees het artikel verder.
, , ,

Voedings tips voor de lunch

Mondgezondheid 🦷en voeding🥖: Jawel er is een directe link. Gezond begint tenslotte bij je mond! Vanuit onze ambitie om preventief te werken geeft onze Lifestylecoach Lindsey graag tips over gezonde voeding.🥦
Wanneer naar tandarts?
,

Wanneer moet ik naar de tandarts? Wij geven 4 redenen!

Wanneer moet ik weer naar de tandarts?  Iedereen worstelt wel eens met deze vraag. In deze blog geven we je 4 redenen waarom het belangrijk is de tandarts regelmatig te bezoeken.
, ,

Lindsey van Uden- levensstijl & voedingscoach

Lindsey stelt zich voor als voedingscoach en legt uit waarom een gezonde levensstijl belangrijk is.
, ,

Sioe Hoey- tandenpret

Sioe Hoey werkt bij Kiesz als tandarts en vertelt graag over tandenpret,