Bekijk onze praktijk

Prins Hendrikstraat 183​ | 4835 PN Breda​ | breda@kiesz.nl ​| 085 – 015 00 54

De praktijk voor mondhygiëne

Kiesz Breda is een moderne praktijk voor mondhygiëne in het stijlvolle Ginneken in Breda. Wij vinden kwaliteit van leven erg belangrijk en voor ons begint een gezond lichaam met een gezonde mond. In onze mondhygiëne praktijk in Breda nemen we graag de tijd voor je. Dit doen we zodat je ontspannen en met een goed gevoel bij ons komt. Jouw beleving is voor ons erg belangrijk, denk vooral met ons mee!

Mondhygiëne praktijk in Breda

Wist je dat je geen verwijzing nodig hebt om bij onze mondhygiëne praktijk in Breda een afspraak te maken? Je kunt je direct via onze website inschrijven. Je bent van harte welkom! In onze praktijk in Breda werken we met de modernste apparatuur om zo de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ook de wachtkamer en de sfeer in onze mondhygiëne praktijk in Breda proberen we zo gezellig mogelijk te houden. Waarom we dit doen? Zodat jij je op jouw gemak voelt in onze praktijk!

Neem direct contact op

Wil je meer weten over onze praktijk voor mondhygiëne in Breda of over onze diverse behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 – 01 50 054 of per mail via breda@kiesz.nl.