“Wat baalde ik, toen er een vulling bij mij moest worden aangebracht, en daar vlakbij nóg een gaatje bleek te zitten!  Terwijl het gedisciplineerd reinigen van mijn gebit zo goed ging en alles onder controle was………. dacht ik.

Lindsey stelt zich voor als voedingscoach en legt uit waarom een gezonde levensstijl belangrijk is.

Sioe Hoey werkt bij Kiesz als tandarts en vertelt graag over tandenpret,

Lois: De eerste keer naar de tandarts. “”Mijn dochtertje van twee jaar oud mocht voor het eerst naar de tandarts. Mama vond het wat spannend, vandaar dat ze met papa mee mocht.”

Bij ons in de praktijk werken we met de Airflow Profylaxis Master van EMS. Het nieuwste apparaat op het gebied van aanslag, plaque en tandsteen verwijdering

Nieuw bij Kiesz: opleiding Digitale Protheses. Wij zijn gestart met het aanbieden van een opleiding voor digitale prothese voor tandheelkundig personeel. De rol van medewerkers binnen de mondzorg verandert hiermee ook om zo de cliënten nog beter te kunnen helpen. We leren momenteel mondhygiënistes in een 6 maanden durende opleiding alle knepen van de digitale workflow.

Juist in deze tijd is het goed om voor de mond te zorgen. Dit heeft namelijk direct invloed op uw algehele gezondheid. Voorkom dus klachten en kom op tijd naar de tandarts. Zeker in deze tijd ivm Corona. U kunt altijd even met ons bellen om te kijken wat er mogelijk is.

Bekijk hieronder een filmpje van het KNMT : de mond is de spiegel van de gezondheid

Onze praktijk is helemaal ingericht om u zo goed mogelijk te ontvangen, wat wij hiervoor doen kunt u lezen over de pagina over Kiesz& covid 19.

Lieve mensen,

Wij zijn normaal geopend want een gezond gebit is belangrijk voor je algehele gezondheid.
We hanteren uiteraard strenge Coronamaatregelen. Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot 4 januari. Voor spoedgevallen kun je bellen met het volgende nummer 0162- 424024 je wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende tandarts.

Een lekkere curry gegeten, je favoriete ontbijtje van Granola en kwark achter de kiezen of net een verse jus gedronken? Grote kans dat je hieraan wordt herinnerd als je met je mondkapje op de trein stapt of boodschappen gaat doen. Voor een frisse adem: schraap je tong en laat ui, salami en knoflook staan. lees meer op nu.nl