Wat doet tandarts

Wil je zelf tandarts worden? Of denk je tijdens een periodieke controle wel eens ‘Wat doet een tandarts nou eigenlijk allemaal?’ De tandartsen van Kiesz geven graag antwoord op deze vraag! Het woord tandarts verklapt eigenlijk al een beetje wat er qua werkzaamheden allemaal bij komt kijken. Toch gaan we graag wat dieper in op ons vak!

Coronabeleid Kiesz Oosterhout

We hebben de reguliere mondzorg  weer volledig hervat. Uit onderzoek is gebleken dat een schone, gezonde mond zonder problemen bijdraagt aan een gezond lichaam. Daarom is het belangrijk dat u nog steeds naar de  praktijk komt.  Uiteraard zorgen we ervoor dat we de praktijk zo veilig mogelijk inrichten. 

Hoe gaan te werk?

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en alvast een heel gezond 2022!

 De praktijk heeft aangepaste openingstijdens de komende weken…

Praktijk is helaas niet open van 25-12-2021 t/m 2-1-2022
Vrijdag 24 december zijn wij enkel voor spoedklachten open
 Bij spoedklachten kan er gebeld worden naar de spoeddienst 0162-42402

Mondgezondheid 🦷en voeding🥖: Jawel er is een directe link. Gezond begint tenslotte bij je mond! Vanuit onze ambitie om preventief te werken geeft onze Lifestylecoach Lindsey graag tips over gezonde voeding.🥦

Wanneer naar tandarts?

Wanneer moet ik weer naar de tandarts?  Iedereen worstelt wel eens met deze vraag. In deze blog geven we je 4 redenen waarom het belangrijk is de tandarts regelmatig te bezoeken.

“Deze cursus draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de tandprothetiek. Met het vervaardigen van volledige digitale protheses kan er efficiënter en hygiënischer worden gewerkt binnen de tandheelkunde. Hiermee wordt er adequaat en innovatief ingespeeld op de huidige personeelsschaarste in de zorg”.

De Sint is weer in het land. Lees hier enkele tips voor niet teveel snoepen

Bekijk hoe we op de praktijk veilige en verantwoorde zorg aanbieden en samen verdere verspreiding van het virus tegengaan.

Lindsey stelt zich voor als voedingscoach en legt uit waarom een gezonde levensstijl belangrijk is.