Tandarts Made

Op zoek naar een tandarts in de buurt van Made? Bij Kiesz in Oosterhout bieden we jou de beste en snelste tandzorg in de omgeving van Made. Geen wachtlijsten en een professionele begeleiding die verder gaat dan de reguliere tandzorg. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige en duurzame behandelingen voor elk gebit, inclusief complete tandzorg van halfjaarlijkse controles tot zeer specialistische behandelingen.

Inschrijven bij onze tandartspraktijk in de buurt van Made is gemakkelijk en snel te regelen via onze website!

Behandelingen bij de tandarts in de buurt van Made

Behandelingen bij de tandarts in de buurt van Made Kiesz is een moderne tandartspraktijk voor het hele gezin met verschillende disciplines. Zo zijn we naast de reguliere tandzorg gespecialiseerd in:

Onze specialistische behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten. Bij Kiesz in de buurt van Made kunnen we onder andere kronen, bruggen en implantaten plaatsen, maar ook behandelingen uitvoeren om tandvleesproblemen te verhelpen en wortelkanaalbehandelingen.

Kiesz voor de beste tandzorg

In onze tandartspraktijk in de buurt van Made word je hartelijk ontvangen door ons team van mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsen en ondersteunend personeel. We hebben een ruime wachtkamer en beschikken over meer dan tien behandelkamers, een ‘Digital Smile Design’-ruimte en een eigen tandheelkundig laboratorium. Op deze manier kunnen we jou voorzien van de beste tandzorg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze sfeerfoto’s voor een impressie!

Contact met tandarts Kiesz in Made

Ons team van mondhygiënisten, preventie assistenten, tandartsen en ondersteunend personeel staat voor je klaar. Zelfs in de avond en in het weekend zijn we open om jou van de beste zorg te voorzien. Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 085 – 015 00 12 of mail naar info@kiesz.nl.

Tandarts Made