KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?!

Vacature mondhygiëniste

Voor Kiesz in Oosterhout zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en “paro-minded” mondhygiëniste om ons gezellige team te versterken!

We zijn een vooruitstrevend team dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde. Preventie en mondhygiëne zijn de hoekstenen van dit concept. Mondhygiënistes, preventieassistentes en verschillende tandartsspecialisten vormen dit team en jij kan hier deel van uitmaken. Persoonlijke ontwikkeling en wederzijdse flexibiliteit onderscheiden ons. Heb je je opleiding mondzorgkunde afgerond? Affiniteit met parodontologie, ervaring om paro-patiënten te behandelen of ben je een schoolverlater met ambitie en wil je je verder ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

Functie-eisen:
– Diploma mondhygiënist/mondzorgkundige
– Flexibiliteit

Vacature tandartsassistente

We zijn op zoek naar een enthousiaste allround tandartsassistente die ons team komt versterken.

Als allround tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. We hebben regelmatig overleg en ook krijg je diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo kun je blijven groeien in het vak en kunnen we met elkaar tot een hogere tandheelkundige kwaliteit komen.

Functie eisen:
– Diploma tandartsassistente
– Bij voorkeur werkervaring als tandartsassistente
– Flexibele instelling (uren in overleg)
– Goede communicatieve vaardigheden
– Representatief

Vacature tandtechnieker

Dental Arts is op korte termijn opzoek naar een allround tandtechnicus.

Voor dit kleinschalige zelfstandige laboratorium, welke gevestigd is onder hetzelfde dak als Kiesz. Zijn wij opzoek naar een tandtechnicus ter aanvulling van het team, Je verricht alle voorkomende werkzaamheden conform de kwaliteitseisen binnen het tandtechnisch laboratorium.

Functie eisen;
– Vakopleiding tot tandtechnicus afgerond
– Flexibele instelling (uren in overleg)
– Het vermogen zelfstandig te werken, met verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit
– Een goede handvaardigheid

Denk je een goede teamspeler te kunnen zijn binnen onze praktijk, stuur dan je CV, motivatiebrief en een foto naar: info@kiesz.nl of kom vrijblijvend even langs.